Investeren in Cryptocurrency: Review van de online cursus van AllesOverCrypto

Investeren in cryptocurrency is een grote trend op dit moment, maar veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen. In deze review bespreek ik een online cursus die je leert hoe je kunt beleggen in cryptocurrencies en die waardevolle informatie geeft over blockchain, bitcoin en andere trending topics.

Aangezien ik nu al meer dan 2 jaar in aandelen beleg, vond ik het tijd om mijn angsten en bezwaren opzij te zetten en een kijkje te nemen in cryptocurrencies. Omdat ik er niet zoveel vanaf weet, was ik terughoudend met het investeren in cryptovaluta. Ik had het gevoel dat het een gok was, en als ik geld zou verliezen dan is dat niet de slimste zet. Ik heb me al iets te vaak aan de verkeerde steen gestoten en hiermee veel geld verloren.

Daarom vind ik het belangrijk om eerst onderzoek te doen voordat ik iets koop. En de beste manier om onderzoek te doen en te leren over beleggen in cryptocurrency is door een online cursus te volgen!

Dus heb ik geïnvesteerd in de online cursus van AllesOverCrypto. Gewoon om te zien of het goed is en hoe het echt werkt. Wat mij het meeste aanspreekt in deze cursus is dat je niet alleen alles over Bitcoin leert, maar ook hoe je kunt investeren in veel verschillende andere cryptocurrencies, en je leert over de blockchain en crypto trends.

AllesOverCrypto biedt een geweldige introductie voor beginners

Aangezien ik eigenlijk helemaal niets wist over cryptocurrency, vond ik de cursus een geweldige introductie. Patrick en Derek gaan er niet van uit dat je iets weet en splitst crypto op in zijn eenvoudigste vorm, zodat zelfs een leek als ik het begrijp.

Het bleek een enorme eye-opener voor mij te zijn om te begrijpen hoe geld zich ontwikkeld heeft in de loop der eeuwen en hoe crypto zich hiertoe verhoudt. Dat maakte dat ik met heel andere ogen naar crypto ging kijken en ik nog meer geïnteresseerd ben geraakt in hoe ik daar nu het beste in kan investeren.

De Crypto Portfolio

In de portfolio van AllesOverCrypto worden de 10 cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Dit zijn munten die nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan. Dit biedt voordelen, omdat de de prijs dan nog niet zo hoog is dat je bijna niet meer kunt instappen.

Derek en Patrick van AllesOverCrypto hebben al eerder succes gehad met het vinden van kleine potentiële munten. Zo waren zij een van de eersten die AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO) hebben ontdekt. Een investering van 100 euro had je al € 100.000 kunnen opleveren, klinkt overdreven en toch is het de realiteit.

Het mooie is dat ze regelmatig weer nieuwe munten ontdekken en ze deze samenvoegen tot de Crypto Portfolio 2021. De Portfolio wordt dus voortdurend bijgewerkt en aangevuld en daar hoef ik niet eens extra voor te betalen. Maar ik kan wel meeprofiteren hiervan. Win-Win situatie dus.

Hoe zit het met belastingen en cryptovaluta?

Beleggen in cryptocurrency is een relatief nieuw fenomeen en het is gekomen met veel vragen. Wat voor soort belastingen zijn verschuldigd op cryptocurrencies? Is er een manier om in crypto te investeren zonder risico te lopen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn crypto’s veilig bewaard worden?

AllesOverCrypto leert je alles over crypto en belastingen. En alles wat je moet weten over de belasting van cryptocurrency, zodat je je er geen zorgen over hoeft te maken. Gewoon, omdat je weer waar je op moet letten en hoe het werkt. Ze leggen dit heel duidelijk uit, zodat je het ook echt begrijpt.

Leer er eerst over, investeer er dan in

Maak niet de fouten die zoveel mensen doen als ze investeren in cryptocurrency. Leer er eerst over en hoe je ze kunt gebruiken voordat je er geld aan uitgeeft. En zorg ervoor dat je het verschil kent tussen fiatvaluta (zoals euros) en cryptocurrencies die een daadwerkelijk nut hebben.

Ten tweede, koop niet wat iedereen koopt. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: “Waarom koop ik dit?” Is het omdat iedereen het doet? Of heb ik een specifiek doel hiermee? En wat is dat doel dan?

Ten slotte, investeer nooit meer dan wat je je kunt veroorloven te verliezen. Er zijn veel mensen die hun spaargeld hebben verloren in cryptocurrency en als je hetzelfde doet dan zul je dezelfde resultaten krijgen.

Deze online cursus van AllesOverCrypto vertelt je alles over deze beginnersfouten en hoe je ze kunt vermijden.

Investeren in cryptocurrency is niet zoals investeren in traditionele markten, aangezien de markt onvoorspelbaar kan zijn – grote winsten maken wanneer ze stijgen, maar ook zware verliezen nemen wanneer ze daalt. Zorg er dus voor dat je weet wat je doet. Investeer eerst in kennis voordat je in crypto investeert. Dat voorkomt een hoop ellende.

AllesOverCrypto geeft je het vertrouwen om te investeren in cryptocurrency met hun online cursus. Het is kort, het zal je tijd niet in beslag nemen en je leert alles over de basisprincipes van het investeren in cryptovaluta, zodat je in staat zult zijn om zelf te investeren en het winstgevend te doen.

Bescherm je investering

Het beste wat AllesOverCrypto leert is hoe je ervoor zorgt dat je zaken doet met de juiste soort mensen, en hoe je je cryptovaluta opslaat. Als je ze niet op de juiste, veilige manier opslaat, kan je investering ook zo weer verdwenen zijn. En dat wil je te allen tijde voorkomen.

Weten met wie je zaken moet doen en met wie niet, is dus even belangrijk als je crypto op een veilige plaats bewaren. De online training laat je precies zien hoe je dat doet. En het blijkt een stuk gemakkelijker te zijn dan ik dacht. Wat voor mij echt een hele grote opluchting was, want dit was voor mij wel echt een heel groot bezwaar om hier niet aan te beginnen. Nu weet ik hoe ik dit moet opslaan en hoe ik dit moet beveiligen.

Conclusie

Investeren in cryptocurrency is eng. Het lijkt wel of iedereen een andere mening heeft over wat je met je geld moet doen en hoe je het moet investeren. Dat is waarom je moet investeren in kennis om de juiste beslissingen te nemen. Dat is waarom ik deze recensie over deze fantastische online cursus heb geschreven.

Deze cursus is zo informatief, het is een geweldige kans om meer te leren over crypto. Ik kijk keer op keer de video’s terug, want ze zitten echt goed in elkaar. Je krijgt toegang tot alle lessen die je leren hoe blockchain technologie werkt vanuit het perspectief van een expert! En ik vind het geweldig dat je leert hoe je kunt investeren in veel verschillende cryptocurrencies, blockchain en bitcoin trends. En niet alleen Bitcoin.

De beste manier om je angsten te overwinnen is door jezelf te onderwijzen en een stapsgewijze aanpak te volgen met de hulp van een ervaren gids zoals ikzelf. In korte tijd kun je op weg zijn van bang zijn om te investeren naar eindelijk geld verdienen in crypto. Het begint allemaal met deze cursus die je alles leert wat je moet weten voor je begint en ook hoe je zelf op onderzoek kan gaan naar investeringen als je dit samen met Patrick en Derek hebt gedaan – zonder enige angst of aarzeling!

Wat mij betreft een absolute aanrader! Ik had dit veel eerder moeten doen.

Categorieën: Beleggen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *